ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Λάδι κάνναβης BIO 100ml
  • Κωδικός Καταστήματος: 104.027.016
  • MPN: 104.027.016
  • Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα

Αξιολογήστε το Προϊόν

Λάδι κάνναβης BIO 100ml

9,00€
Σύντομη Περιγραφή: Λάδι κάνναβης για επάλειψη και μασάζ σε πρόσωπο και σώμα για δέρματα αφυδατωμένα και με ευαισθησία. Η κάνναβη και οι θεραπευτικές της ιδιότητες οφελούν εξαιρετικά την επιδερμίδα. Κατάλληλο και για μασαζ
33
Comodo Secure Checkout Comodo Secure Checkout
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια έλαια για χρήση στην αρωματοθεραπεία και την κοσμετολογία, είτε ατόφια στην καλλυντική περιποίηση. Είναι, επομένως, σημαντικό να είναι 100% καθαρά, ακριβώς όπως όλα τα πολύτιμα Έλαια Βάσης «Βιολόγος». Ιδανική βάση για λιπαρά οξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία χάρη στη σύσταση των λιπιδίων του που είναι παρόμοια με αυτή της επιδερμίδας. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ60% βιολογικό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 40% βιολογικό έλαιο σπόρων κάνναβης. Δεν περιέχει Τετραϋδροκανναβιόλη (THC)

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Ωμέγα λιπαρά οξέα

ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Το Έλαιο Κάνναβης έχει πληθώρα φαρμακευτικών, διατροφικών και καλλυντικών χρήσεων. Με αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες, είναι ιδανική συμπληρωματική θεραπεία για δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση, το έκζεμα, η ακμή. Έχει ευχάριστη γεύση καρυδιού και αναλογία 3:1 των Ωμέγα -6 προς Ωμέγα -3 λιπαρών οξέων. Αυτή θεωρείται η ιδανική αναλογία των ωμέγα λιπαρών οξέων για τον ανθρώπινο οργανισμό, την οποία δεν συναντάμε σε κανένα άλλο έλαιο.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΤο Έλαιο Κάνναβης χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών, όπως κρέμες, σαμπουάν, σαπούνια. Έχει μεγάλη απορροφητικότητα από το δέρμα και ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Τελευταία απαντάται σε αντηλιακά προϊόντα, καθώς προστατεύει από την ακτινοβολία.

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP