ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Καρύδα λάδι 100ml
  • Κωδικός Καταστήματος: 104.040.057
  • MPN: 104.040.057
  • Διαθεσιμότητα: 3 σε απόθεμα

Αξιολογήστε το Προϊόν

Καρύδα λάδι 100ml

6,00€
Σύντομη Περιγραφή: Το Λάδι Καρύδας είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms, body butters και φυσικά για σαπούνια (στα οποία προσθέτει αφρό και σκληρότητα στο τελικό προϊόν). Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.
111
Comodo Secure Checkout Comodo Secure Checkout
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Διυλισμένο Λαδι Καρυδας (Fractionated Coconut Oil) είναι ένα ελαφρύ λάδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προέρχεται από το φυτό Cocos Nucifera. Είναι διαφορετικό ποιοτικά από το απλό λάδι καρύδας (από το μη διυλισμένο). Χρησιμοποιείται για μασάζ (συνήθως μαζί με αμυγδαλέλαιο) αλλά και ως λάδι μπάνιου ή φυσικό αντισηπτικό. Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας και δεν φράζει τους πόρους. Περιέχει βιταμίνες Α,Β,Ε και μεταλλικά στοιχεία, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο. Παρόλο που είναι συμβατό για κάθε τύπο επιδερμίδας επειδή είναι ότι πλησιέστερο στο ανθρώπινο υποδόριο ιστό, συνήθως χρησιμοποιείται σε λιπαρές επιδερμίδες.Το Λάδι Καρύδας είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms, body butters και φυσικά για σαπούνια (στα οποία προσθέτει αφρό και σκληρότητα στο τελικό προϊόν). Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

 

Αξιολογήσεις (0)

Σχετικά Προϊόντα

BACK TO TOP